AVC_Ljubljana_How_to_come_new_nova.jpg

 

GPS koordinate: N46.03924° E14.46880°

Iz smeri Koper:
Ko prihajamo v Ljubljano po primorski avtocesti, zavijemo desno na južno obvoznico (smer Lj-zahod, Zagreb, Lj-jug) in jo zapustimo šele pri odcepu za Ljubljana zahod (smer Vič, Lj-center). Na semaforiziranem križišču zavijemo desno na Tržaško cesto proti centru, na prvem naslednjem križišču zavijemo levo ter ob železniški progi spet levo. Po 300m vožnje vzporedno s progo zavijemo levo na ograjeno parkirišče AVC.

Iz smeri Kranj:
Takoj po prihodu v Ljubljano iz severne strani zavijemo desno na obvoznico (smer Koper, Ljubljana zahod) in jo zapustimo šele pri odcepu za Ljubljana zahod (smer Vič, Lj-center). Na semaforiziranem križišču zavijemo desno na Tržaško cesto proti centru, na prvem naslednjem križišču zavijemo levo ter ob železniški progi spet levo. Po 300m vožnje vzporedno s progo zavijemo levo na ograjeno parkirišče AVC.

Iz smeri Maribor:
Ob prihodu v Ljubljano se iz avtoceste priključimo desno na obvoznico (smer Kranj, letališče Brnik) in jo zapustimo šele pri odcepu za Ljubljana zahod (smer Vič, Lj-center). Na semaforiziranem križišču zavijemo desno na Tržaško cesto proti centru, na prvem naslednjem križišču zavijemo levo ter ob železniški progi spet levo. Po 300m vožnje vzporedno s progo zavijemo levo na ograjeno parkirišče AVC.

Iz smeri Novo Mesto:
Ob prihodu v Ljubljano se iz dolenjske avtoceste priključimo levo na obvoznico (smer Koper, Ljubljana zahod) in jo zapustimo šele pri odcepu za Ljubljanazahod (smer Vič, Lj-center). Na semaforiziranem križišču zavijemo desno na Tržaško cesto proti centru, na prvem naslednjem križišču zavijemo levo ter ob železniški progi spet levo. Po 300m vožnje vzporedno s progo zavijemo levo na ograjeno parkirišče AVC.

© AVC group d.o.o. | Tržaška cesta 126 | 1000 Ljubljana | Slovenija