Sony na IBC 2017

Od novic in športa, pa do vrhunske kinematografije, ustvarjalci video vsebin na vseh področjih iščejo nove načine, kako prikazati osupljive dogodke s še bolj izrazitimi barvami, več podrobnostmi in boljšim kontrastom. Na pravkar zaključenem sejmu IBC 2017 v Amsterdamu je Sony predstavil svoje najnovejše rešitve za zajem, distribucijo in dolgoročno shranjevanje video posnetkov v 4K / HDR ločljivosti.

Filmsko kamero VENICE so pomagali zasnovati vrhunski filmski snemalci. Kamera VENICE je opremljena z najnovejšim 36x24 mm 'full-frame' senzorjem za zajem slike. Prilagojena je zahtevam moderne kinematografske produkcije in navdušuje z izjemno kakovostjo slike.

Profesionalni ročni kamkorder PXW-Z90 se kot prvi ponaša s 4K HDR (High Dynamic Range) sliko v HGL (Hybrid Log-Gamma) zapisu. Kamkorder PXW-Z90 omogoča osupljive 120 fps posnetke v polnem HD XAVC 10-bitnem 4:2:2 formatu.

Novi ročni NXCAM kamkorder HXR-NX80 ponuja 4K posnetke profesionalne kakovosti in napredne zmožnosti, kot so hitro samodejno ostrenje, HDR delovni proces, upočasnjeno snemanje do 960 fps ter pretakanje s hitrostjo do 2,4 GHz.

© AVC group d.o.o. | Tržaška cesta 126 | 1000 Ljubljana | Slovenija